• mir
    "Tegyük fel egy dilettáns barom vezet egy olyan szupervállalatot, ami uralja a nemzetkezözi piac nagy részét,ez a dilettáns barom ráadásul nem tud semmi értelmes dolgot kitalálni. Viszont hidd el mindent el fog követni -ha van pénzügyi érzéke, és van, mert azért ilyen gazdag- az ellen, hogy bárki más, akár korszakosnak is számitó ötlete érvényesülhessen, mint ahogy fellép minden olyan ötlettel szemben, ami akár 1 $-al is csökkentheti a bevételét.
    A pénz nem feltétlenül "szereti" az új, korszakos ötleteket és az okos embereket. A pénz a pénzt szereti.

Most pédául lehet, hogy azt hiszed, hogy marha fasza gép van elötted, de felhivnám a figyelmedet arra a tényre, hogy nincs enbben a gépben semmi olyan technológia, ami ne létezett volna már 10-20 éve, mennyit adtál ki érte? Hát az oprendszerért? (ua. a helyzet azzal is ;))))
    Nos tegyük fel ismét hogy dilettáns barmok vezetnek bizonyos cégeket, vajon az aki megveszi a "legújabb technológiát" képviselő, legdrágább termékeiket az minek nevezhető?"

Nos, én épp egy 1.6 GHz-es P4 előtt ülök. mellesleg nekem van még 2500+ barton, meg 1 GHz P3(IBM A31) meg 533 celeron. ezek közül a laptop is tökéletesen kielégíti íz igényeimet, nem vagyok teljesítményigényes csúcsfogyasztó, a leg-HW-igényesebb játékom a starcraft. no mindegy.
    de ha így látod a világot, akkor hajrá!