Hát én nem tudom, adva van egy hardver platform amit azért alapvetően asztali számítógépekbe szántak. Az első XB intel/nvidia, a második PPC/ATI alapokra épül. Az xbox2-nek ezek szerint egy meglehetősen erőforrástakarékos oprendszere lesz, mert gondolom nem jó párG flasht fognak beleépíteni, hiszen akkor már bele rakhatnának egy meglehetős méretű HD-t, meg rá jó kis oprendszert is annyi pénzért, nem igaz?
Amúgy nem értem minek erőlteti a M$ ezt a HD-nélküliséget. A Sanyi tisztasor egy szélessávú, cell prockóra épülő szuperhálózatot akar felépíteni, ahol nem bizti, hogy olyan combos oprendszer kell minden gépen, mint napjaink PC-in, mivel szükség esetén a hálózatról is megszerezhetők azok a programok/szolgáltatások amit ma be kell építeni egy oprendszerbe. A M$ koncepcióját még mindíg nem igazán értem, mert talán ezt még nem is tisztázták le.
Ok hagyják ki a HD-t, de van egy olyan érzésem, hogy akkor az új X nem lesz kompatibilis a jelenleg futó XB LIVE hálózattal sem, vagy is kezdhet mindent előröl.
Szerintem, bele fog bukni ebbe a nagy inkompatibilitásba.