Close Combat 5
  • Lysandus
    Nos én épp Moszkva előtt vettem meg a 88-ast, és nélküle nem hiszem hogy meg tudtam volna csinálni. A gyalogságát gyorsan felszámoltam gyalogsággal meg felderítőkkel annál a kapunál, ami victory location is egyben, az ágyú meg a falba ütött résnél állt, az erdőben, ambushra állítva. Mivel gyalogsága nem maradt, így nem tudta kiszúrni, én meg az én gyalogságommal meg egy pz35t-vel kicsalogattam a tankjait az épületek közötti nagy placcra, ahol a 88-assal meg az előre sunnyogó captured T-34-essel kereszttűzbe fogtam őket. A téllel nekem szerencsém volt, mert mázliból olyan járműveim voltak, amelyek jobbára fel voltak készülve a winter combatra. Kivéve egy pz35t-ét. Az meg indult, de3 kilőtték. :-) A captured T-34-et nagy hezitálással válogattam be a csapatba, de kellett a tűzerő. :-) Így is volt olyan pálya, hogy 10-szer találtam el egy KVIa-t a 88-assal, de csak immobilizáltam, végül a személyzete megunta, és kiugrott. :-) Érdekes, hogy a tankok ellen az a féllánctalapas is jó, amin azok a nagy rakéták vannak. Nem árt, ha látja a célt, az közel van, és ha tapasztalt a személyzet.

Én lángszórót nem veszek, a gyalogságnak bármilyen tank halálos. Percek alatt leszedik az egész bagázst, vagy a földhöz, házba szögezik, és odaküldök egy gyalogost, akiknek az egész bepánikolt társaság megadja magát. A lángszórós a kettesben és az ötösben nagyon hasznos volt, de ott házról házra folyt a csata. Úgy vettem észre, hogy a hármasban a gyalogság jóval hamarabb bepánikol, ha kereszttűzbe kerül.