Close Combat 5
  • s1lkforrent
    #149
    Ez ízlés kérdése, mint Rue írta, azért nem akarnak nagyon a régiektől eltávolodni kinézetben.
    Az én igazi gondom az, hogy szemmel láthatólag a tizenéves első részekhez képest alig mutatott a sorozat előrelépést, ami pedig abból fakadhat, hogy a Slitherine továbbra is Slitherine.
    Az átlag célcsoportjuk a 40+ éves grognardok, akik már minimál változtatás után falnak rohannának, innen az röhejes árképzés is, mert azok megengedhetik maguknak, cserébe kevesen vannak, így a fejlesztési költségeket alacsonyan kell tartani, hogy rentábilis legyen a dolog.

    És akkor már is itt a csapda, amibe beevickéltek, és ezzel az egész hadijátékos kört is. A Kiválasztott Csoportjuk(amely persze idősebb és okosabb mint a többi konzol paraszt) nem akar változást(butitás! nem, nem, soha!), a Slitherine-nek meg tök kényelmes 20 éves játékokból rókabőrt nyúzni minimál ráfordítással, minimál kockázattal. Ugyanazt csinálják mint a nagyobb, gyerekeknek kedvező cégek az Assassins Creed: Pirates!-el, vagy a Battlefield: Payday-el, biztosra menni minden áron, csak kis pénz, kis rókabőr, ugye.

    Nem gondolom hogy menthetetlen a helyzet, azért érzik ők is, hogy lenne kereslet a játékaikra máshol is, elkezdték használni a Steam-et, kiadják a játékaikat tabletre is, az újabbak pedig kezdenek egyre jobban kinézni, és tán jobban irányíthatóak is(Panzer Korps nem is olyan rossz már), remélem The Bloody Firt már inkább lesz mai játék, mint az elődei.

    Derűs kilátásokról szólva; Ultimate General: Gettysburg hamarosan elérhető lesz Steam Early Access keretében 10 dollárért(nekünk is, és nem 10€!!).