Melyiket érdemes?
  • Bandit21
    Én se így értettem és az első pro-k persze nem bírták addid de az idő előrehaladtával egyre javult a gyártósor minőségbeli kihozatala ezért lehetett kiadni az XT-t is és ezért bírja a pro-k NAGYRÉSZE az XT szintjét. Az enyém (3 házvenit Chieftec nagytorony) 418/355-öt "szereti" de ha kinyitom a házat, rányitom az ablakot meg odavágok neki egy 30cm-s szobai ventit mindjárt megy 425/370-en (a 2,86-os ramokkal) Sajna a gyári hűtői a pro-k nak elég silányak, vmiért a Kelet Eu-ba küldöttek ilyenek... Külföldi oldalon olvastam GYÁRI hűtős 9800pro-t 460Mhz-es GPU-val. Szóval egy Zalman HeatPipe meg Ramborda a MAI 9800Pro-kat szvsz 90% h XT szint fölé viszi. A Ram-ok természetesen megadják magukat de 370-400Mhz szerencsétől függően elérhető, a GPU pedig 432-445Mhz-ig is az előbbi esélyekkel bírja. Árban még mindig a XT alatt vagyunk ezzel, a kártya hűsebb, halkabb, és az XT-k a gyári OVERDRIVE-val se mennek efölé. Azt viszont nem értem h a FX5900-eken a Samsung 2,2-es ramok általában 800-900-on mennek, az Ati-kon pedig nem szeretik a 800fölötti tartományt...???