Késő Este Hajós Andrással
  • Cat #42
    egyébként nekem ebben a megszüntetésben az a fura, hogy a viasat sajtóközleményekben reklámozta, hogy milyen sikeres a hajós müsor, és nézettségi rekordot döntött, meg megverte az mtv1et is

    pl itt van egy:

    Késõ Este Hajós Andrással - nézettségét is ünnepelhette

    Rekordnézettséget ért el hétfõn a Késõ Este Hajós Andrással (KEHA). A VIASAT3 humoros talk showját országszerte a 18-49-es korcsoportból a tévénézõk közel 5 százaléka, a 18-39-es korcsoportból pedig több, mint 7 százalék választotta. Ezzel a KEHA közönségaránya megelõzte a közszolgálati televízió egyes csatornáját (2,97 SHR – 18-49 és 1,73 SHR – 18-39) annak ellenére, hogy az MTV lefedettsége mintegy kétszerese a VIASAT3-énak. A hétfõi KEHA közönségaránya a mûsor január 12-i indulása óta a legmagasabb.

    ----------------------------------------

    vagy ez, még februárban:

    Viasat3 - újabb nézettségi rekord és Aranyfokozatú támogató Hajós Andrásnak

    Nem csak az Egyesült Államokban, hanem Magyarországon is tarol A helyszínelõk. A sorozat legújabb epizódja rekordnézettséget hozott az amerikai CBS televíziótársaságnak. Közel 31 millió tévénézõ követte nyomon a különleges módszereket alkalmazó bûnügyi szakértõk legfrissebb nyomozását. A rekordadatokkal futó adás mintegy 6 százalékos nézõszám-növekedést jelent az elmúlt héthez képest a 18-49 éves korosztályban. Ezen a héten a helyszínelõket Magyarországon vetítõ VIASAT3 is soha nem látott nézettséget ért el a sorozat aktuális részével. A kábelháztartásokban a 18-49 éves korosztály közel 9,26 százaléka választotta A helyszínelõket, a legfiatalabb, 18-29-es célcsoportban pedig 15,55 százalékra rúg a közönségarány. Szintén a csatornával kapcsolatos hír, hogy A Zwack Unicum Rt. lett a VIASAT3 mûsorán látható Késõ Este Hajós Andrással címû late night show aranyfokozatú támogatója. A Zwack a mûsor és az elõzetesek környékén megjelenõ szpotjainak kreatív ötleteit a VIASAT3 adta, a szponzorszpot kivitelezését (storyboard, animáció gyártása) is a csatorna menedzselte, bonyolította le. Az együttmûködés december 31-ig tart.