a tema adott:)
  • ProHasca
    Na ide figyelj Hakapeszi, én a 15 év alatt saját magam Managerelésével azt hiszem letettem "valamit" az asztalra, szerintem akár menő is lehetek és attól még nem kell, hogy ismerjek minden zenét címről. (pláne hogy egy számos ismeretlen szarok)
    Tudod én annó nem azért vettem a lemezeket, hogy késöbb elmondassam, hogy több száz van, de abból a fele senkit nem érdekel.
    Én válogatok a zenéim közt.
    A "bohóc mixemről" meg annyit, hogy kérés volt egy tracklista alapján.
    Mivel különböző torrent oldalakon kb. 150-en töltötték le, köztük az SG Fórum-ról is, gondoltam megtartom. (Magamtól sosem állítanék elő ilyen mixet)
    Egyébként jó kis kihívás volt, kíváncsi lennék ki hogy hozná össze az ilyen vegyes zenékből összeállított mixet.
    Ja, nem javítgatni kellett volna a zenéiden, hanem odafigyelni a lemezeidre, amikor ugrál a tű. (halkan megsúgom, javítható egy ugráló karcos bakelit)
    Így én is szívesen megosztom bárkivel, erre való pl. a you-tube. (szól a zene, csak élvezhetetlen, letöltheted, de szart sem érsz vele.)
    Azért annyira nem kellett vért pisálnom a zenék miatt. kb. a 75%-a megvan, (és képzeld: ami még hanghordozón van, az szinte karcmentes és baszki nem ugrál a tű) nyilván nem azok kellettek. (Van bakelitem, amire tudtam vigyázni) (Faithless - Insomnia)
    De minek is tépem a szám, minek foglalkozok amatőrökkel? Nem is értem....
    Készülnöm kell a következő ÁLTALAM SZERVEZETT (mert menő vagyok) Classic Party-ra!