a tema adott:)
  • ProHasca
    Azért az nem semmi, hogy 818 számból csupán 89-et (29db maxit lemezt) tartottam meg.
    Úgy néz ki elég jól gyűjtögettem az elmúlt 3 évtizedben. (Több mint 2300 maxi cd és vinyl) (már szinte egy kertes ház ára)

Nem tudom ki hogy vásárolja a bakelit lemezeit, de én pl. minden megvásárolt zenébe belehallgattam és csak azért adtam ki pénzt, (1750ft) ami tényleg jó volt. (Zaj stúdió, Dj Service)

Ez a pack (818 szám) tele van szerintem gagyi zenével és olyannal, ami ugrál nem beszélve a minőségekről...
    Nem volt a lemezjátszó és a pc között egy keverő?
    (Mert egy hangszínszabályzó sokat javított volna)
    Azért ha már megosztod velünk, legalább erre figyelhetnél.
    Nekem mondjuk nem gond, mert én kijavítom az ilyen hibákat, de más kicsit csalódott lehet, legalábbis az igényesebbek.
    De nem számít, a lényeg hogy önzetlenül osztogatod (a drága gyűjteményed), ezért minden elismerésem...
    Egyébként nagyjából lehet hallani, mely lemezek tettszenek neked és a közönségednek, mert azok ugrálnak és szar a minőségük. (agyon vannak játszva)
    Érdekes módon a gagyi zenék tökéletes minőségben szólnak és gondolom karcmentesek állapotban vannak. ... :)