a tema adott:)
  • turntable
    Hello UBL..részben egyetértek veled. Azért Sterbynek is voltak régen jó szettjei, ill mixlemezei. De ezek inkább a régiek közül voltak, az elmúlt 8 évben nagyon gáz Sterby...pedig nagyon tekergeti a Pioneer effektgép potijait..Régebben nagyon jó táncólható "pumpálós house-t" játszott, az jó volt..még a trance mixeit is meghallgattam, bár a trance annyira nem jön be.. Budai "mestert" én is nagyra tartom, jó húzós bulikat tudott csínálni..de azért Carl Cox "bátyánk" nyomába se érhet, ha techno-ról van szó. Tommyboy-ról annyit, hogy tud jó szettet is csínálni, de volt sok olyan mixe, ami nagyon "elvontra" sikeredett és szerintem csak Ő élvezte igazán, a közönség inkább csak tipegett-topogott rá. Viszon remixerként jó a pali.. A Classic partira elhívhatták volna Shulcz-ot is , szerintem ő a legjobb technikailag és a trükközésben. Nagyon jól használja a lemezjátszót "hangszerként" is..jó a dumája és laza pali. Megvan benne a jó DJ három fő jó tulajdonsága: jó scratch technika, jó duma a parti közben és jó mixelési trükkök..