a tema adott:)
-
turntable #7004 Sokáig csak beleolvastam ebbe a fórumba, de mától már én is felregisztráltam magam.. Ezzel "adózva" ennek az oldalnak és a hasonló ízlésű embereknek. Szerencsére "jó" időben születtem, megélhettem a régi clubbok hangulatát, ami mostanában már nemigen van meg... Elég, ha nézzük a Club Rotationt-t a VIVÁ-n.. Kevés az igazi jó zene ami "felállítja az ember karján a szőrt"..és az emberek se jelzik síkítással azt, hogy a mix keverésekor meghallják a következő zene ismerős hangjait.. Ilyenek csak a régi helyeken lehetett átélni.. CLUB SPEED, FLŐRT, PALACE, DARK SIDE, CALYPSO, TRANCE MACHINE, RUSH, SÁRÁND, HIGH LIFE-alsó szint-, FORTUNA-dj Shulc bátya..és még nagyon sok hely, ami a felsorolásból kimaradt.... És nemcsak a helyek voltak jobbak, hanem az akkori dj-k is. Akkor még nem volt annyi technikai kütyü, hogy az ember pntosan mixeljen és nem volt annyi effekt lehetőség 2 technics+esetleg djm 500 keverő..-és amit ezekkel ki lehetett trükközni..ennek a z egyik legjobb mestere Shulcz volt..