a tema adott:)
  • rigoletto
    Pont erről beszéltünk Ricardo Snip barátommal múltkor (meg jópárszor), hogyha vagy 5 évvel később születünk biztos az ilyen Dj.Wayko-kra meg Groove Coverage szarokra ugrabugrálunk a dizsiben. Huhh , de jó, hogy nem ez lett belőle. A maiak már nem is tudják mi az a jó zene...Múltkor Sárándon a classic techno-party-n is pont megfigyeltem, hogy mikor már Andris Zsírossal együtt zenélt a végén, és felváltva játszottak egy-egy minimal-electro és egy-egy klasszikus tech-house (Hmc - Lsd - nél vettem naon észre) zenét, a fiatalabbak (bár én is csak 25 leszek nyáron) nem értékelték ezeket annyira. A maiakra (amik nálam nem naon közelítik meg a régieket) pörögtek rendesen, utána jött egy klassik, ott meg álltak oszt lestek, épphogy mozogtak. Na, mondom, jól van... Ezek se tudják, mi a jó... Szép lehetett, mikor ment a Hmc - Lsd vagy a Laidback Luke - Save Da Flava vagy a Green Velvet - Destination Unknown, én le-fel ugráltam (táncnak inkább nem neveztem volna :-D) örömömben, olyan jól éreztem magam, mellettem meg szinte mindenki csak lötyögött a fiatalok közül.