a tema adott:)
  • 1xtrafabio
    értem, de nekem ez gagyinak tünik most is s t c a l.
    ahol én éltem a modern zenei életem, ott az ilyen hangzást csak kistelepülések elmaradott disco i játszottak , hajnal 2 után , house partynak hívták. kinevettük az ilyen hangzást...
    hozzáteszem utálom a technot és a nyálas house t is, a progressíve t meg annál is jobban, nem azért mondom ezt hogy ti gyagyi zenét hallgattok , nehogy félreértsd. mindenki azt hallgat amit szeret, csak én ugyemlékeztem hogy az ilyen hangzást mi nemszerettük,meghallgattam ma is és ugyanaz a véleményem ma is , de ezzel nincs is baj sztem.
    és ha már az idövonalat emlegetted , abban az idöben aki nem tudatosan vásárolt zenéket, hanem csak divatbol vagy tudatlanul(mint én '93 körül ig kb) az hamar bevásárolhatott gagyi zenéket mert rengeteg gagyi zene jött abban az idöben, futószalagon jött a németektöl meg kitudjahonnan a sok válogatás, neve nincs dj k mixei . a dj munkája a legfontosabb mind1 mien szar a zene ha a dj jóladja le, akkor ..... pl palotai idézet "van 1 szám de te utálod ,de ugyanazt a számot ahogy az a dj lejátsza ,megőrűlsz érte" ,
    egyébként én manapság jöttem rá arra hogy mennyire igényes zenéket hallgattam én régen(hozzászeretném tenni nem azért mert én nemhallgattam progressive attack t!!!) semmi bajom vele csak ízlések és pofonok...