a tema adott:)
  • rigoletto
    Na, akkor majd én tartok egy kis beszámolót. Mi este 10-kor indultunk kocsival Pestről. 1-re értünk oda, pedig hajdú-biharban erősen havazott, hogy csak 80-nal tudtam menni. Mikor bementünk, már Newl zenélt, az őfajta techno zenéit (amiket én is szívesen hallgatok) igényes mixelés mellett. Fél négyig volt, akkor jött utána Zsíros, csodálkoztam is , mert ő elvileg este 10-től zenélt 2-ig. Hát a ruhatárosok mondták, hogy Igor Do'urden a nagy hóesés miatt nem tudott jönni. 6 felé jött Andris is (Schmidt) és onnantól meg ketten zenéltek. De hogy!!! Pár zene az elhangzottakból a teljesség igénye nélkül: The High Tech Child - Tribal Storm, X-Connection - Funky Drive (ezen kettőt már megszoktam, hogy játszák itt :-D), Green Velvet - Destination Unknown, Laidback Luke - Save Da Flava, Hmc - LSD, Energy 52 - Café Del Mar (Nalin & Kane mix). Ezek 9 után mentek, szóval nem tudom 1xtrafabio kollégáék mikor dekkoltak a parkolóban, de ezek a zenék mentek. Nem győztem ugrabugrálni a tánctér közepén, olyan jó volt 9-től!!! 13:20-ig tartott a party. Nekem felejthetetlen volt... Zsíros is ott ökörködött, Andris (DJ.Schmidt) meg hozta a szokásos formáját, amitől Sáránd az Sáránd. Amitől nekünk megéri Pestről lemenni oda...Ez sztem mindent elmonbdott. Aki kihagyta, bánhatja. Kurva jó volt.....