a tema adott:)
-
lemongrass #3495 lehet egy gyűjtőnyi XTC-vel én is jól érezném magam a többi tízezer X-es... meg X ezer tényleg zeneszerető + zeneértő /trance fanatikus/ között egy ilyen bulin! bár... hiába iszok házipálinkát egy lagziban, attól még nem fogok lakodalmasra bulizni!
más... múltkor egyik ismerősöm /akinek limited pannon net van csak/ megkért, h húzzak le neki vmi új armin-t... +találtam...
sajna konkrétumot nem tudok most hirtelen mondani, /mert miután kiírtam neki, rögtön ment a kukába/ de... asszem a CD1-en vmi 46 a CD2-n 40 track volt összemixelve!
az már szép teljesítmény, h egy zenét 2percnél tovább nem hagy forogni! /minusz ugye a mix ideje.../
közben ráleltem... -> Armin Van Buuren - A State Of Trance Year Mix 2008
szóval nekem a trance az egy zabigyerek... nem mondom, h nincs 1-2 tényleg jól eltalált igényes darab! de mint mondtam, most nem vagyok update ebből sem... és nem is töröm magam! általánosítok /ami szar dolog amúgy/
visszatérve rigoletto rövid áttekintéséhez...
a germán pumpin VAVA tv-s szart is hagyjuk... :D sajna egerben az nagy divat volt valaha... /ezért jártam már akkor is a sió partjára + Bp-re... csak akkor még bőven nem voltunk ennyien.../
bódi Gucci-t se említsük... egyszer egy cigó srác vitt melóba... na, ott kaptam a kocsiban a cigó feelinget!!!!
ja és a nagy magyar DJ páros kimaradt... náksi és brunner is milyen népszarű volt anno! :D tiszta Dr Motte + Westbam... "budapest anál lé" is lett... himnuszokkal.... jó sok kamionnal...
zeneileg mindig volt ki után kullogni!!!!