a tema adott:)
-
rigoletto #3488 Nagyjából egyetértek ezen a téren Tiestoval, Deadmau-val, Hamvaival meg Báránnyal kacsolatban. Nem nézem sokba őket én sem. A divatköcsögökkel kapcsolatban meg, akik "bömböltetik" a telójukat a BKV-n meg mindenhol, én soha nem tudnék olyan lenni, hogy divatból hallgassak-szeressek valamilyen stílust. Ha visszaemlékeztek utóbbi tíz év zenei vonulataira a diszkókban:előbb bejött az ilyen Gigi D'Agostino féle italo-dance, utána jött a cigányos-népies-mulatós szecska:Bódi Guszti, Mc.Hawer-Tekknő meg ilyenek. Ezt váltotta a Groove Coverage-féle német szar trance-disco-dance geci vegyes felvágott(magyaroknál Spigiboy) -ekkor élte Tiesto is fénykorát-, mely szépen lassan átment bizonyos electro-nak hívott valamibe (pl.Axwell, Fedde Le Grand, Bob Sinclair). Most meg már "minimal"techno-nak hívott zenei stílus éli fénykorát (SAJNOS!!!), amikre én olyan jót alszom a dizsiben, ha olyat játszanak. Na ezért megyek én csak techno-partyra, csak már ott is szinte mindenki ezt a buzi minimal-t nyomja, mert divat, meg ez tetszik a népnek. Nagy ritkán ki vannak classic house-partyk (múltkor nem írtam, de én is ott voltam a Dokkban okt.25-én, tapostuk egymást, annyian voltunk, sajna, de azért ott volt!!)) Ha divatba jön majd Zámbó Jimmy, mittudomén megtechnosítva, akkor meg az lesz a divat, azt kell, hogy szeressem? Mert divat?Azért szeretek egy zenét, mert tetszenek benne a hangok, az üteme, esetleg az ének, van neki egy hangulata, feeling-je, s annál jobb ha kevesen ismerik, annál különlegesebb.Ha már "mindenki" ismeri, már nem is annyira jó, mert nem annyira különleges. Ebben rejlik a varázs. Lehet én vok beteg, de én még mindig a Green Velvet, Emmanuel Top,Dj.Hooligan, Mac Zimms, Marusha, régi-Prodigy-Scooter (no meg a Vinyl-cimbora által feltöltött The Sharp Boys-féle fasza, ütemű) muzsikákat favorizálom az MP3-amban. Bármikor többet érnek a mai szecskától. A mai fiatalokat csak sajnálni tudom, hogy ilyeneken nőnek fel. Na pár szóban csak ennyit akartam hozzászólni....