a tema adott:)
-
lemongrass #3471 mé melyik a jobb? nekem 1kutya... bár a dálbákk nevet bőven előbb hallottam...de nem vagyok update a stílusban!!! nekem US House/Deep House/némi erik spricc/tonka... and so on....
csak arra akartam rávilágítani, hogy a tanyán élő fél éve internet kapcsolattal rendelkező putrihuszárok most találtak maguknak egy-két újabb "idolt"... (tijesztő után) nem tudom, h tetszik-e nekik, vagy csak divat.... de mondom... lépten nyomon ennek a 2 férfinek a zenéjét hallom a szonierixonokból... ja meg 2 magyar... birka attila! és a dagadt hungarian house maffffiás golyósnyakú erotik norbi bérenc!
"húúú... jön egerbe hamvai ... váááá .... menjünk.... mer az milyen jóóó!"
'hallgassunk diszkó*szart a rádió 1-en, mer az most trendy!'
pfejj!
hol van már az a régi szép idő, amikor a suliban csak pár olyan "idiot" volt, aki tücc-tücc zenét hallgatott! /köztük én az egyik.../
más!
DJ Mag 2008-as top 100 DJ-jét át kéne nézni!
elég ócska szemét ügy,h az első 10-nek több mint a fele trance DJ...
de pont itt ütközik ki a népbutítás! a közönség szavazott... de milyen közönség? tudnék olyan kaméleoni dolgokat sorolni az ismerőseim közül, aki hirtelen a régi énjét levetve óriási party arc lett... 2000 utáni időszakról beszélek...(rockerből, szürke egérből, deszkásból... TILYESZTŐ fanatikus) /mondjuk az is egy story, ahogy egy másik ismerősöm raver-ből a techno DJ-n keresztül breakbeat DJ lett... most meg indie pop-ot, vagy mi a francot tálal.../ valahogy nekem ez az "elfelejtem azt, amiket eddig szerettem" téma nem jön be!
szóval a top 100 az nálam nem azt jelenti, hogy a legjobb DJ... hanem azt, h idén ennek a bóvlinak volt a legtöbb idiota rajongója, aki éjt nappallá téve a neten lógott, hogy szavazzon!!!
fashion tv-s dolgok fincsik... asszem wagram cuccok.... franciák meg értenek a tálaláshoz...
sajna rapid linket nem találtam erre sehol...
és még mindig melózok! :(