a tema adott:)
  • lemongrass
    már figyelem egy ideje! :D de, thx...

amúgy nagyon nem vok most képben... sokk volt a karácsony! melózok is folyamatosan... igencsak megcsappantak a letöltéseim mostanság... meg még mindig a hed kandi-kkel szarakodok! abból annyi van, h soha nem érek a végére! most van szabad 4h-m.... aztán 4kor vissza színház, mert 6-tól előadás.... 10 körül véxek.... buli esélytelen... /eger egy fos hely.../
    pestre nem érnék fel, pedik nick papa szettje szerintem érintene engem...

úgyhogy a ma este az alvásé... ja, meg a kutyám lelkivilágát fogom egyengetni a köcsög petárdások miatt!!!

a pass-t kösz! soha rá nem jöttem volna! /sajna nem kuksoltam még át trian oldalát tüzetesebben!/

ajánlok még egy ilyet! http://www.megadownload.net/

sajna, ha pass van, akkor ritkán hozza! :( de rá lehet találni elveszett kincsekre!

kovix? mit nem ismertél? a fánkfenámánááát? :D pedig az egy elég "sláger" music volt anno... na jó inkább jól ismertként fogalmazok...

armandtól 4 cuccom van...

gandhi khan.... hátezeggggyyyyóriásilemez A-tól Zett-ig!

killing puritans... arról már említettem a spider-es mjúzikot...

megvan a tavalyi gettó izé... ami no comment kategória...

meg van egy mixmag CD... /az meg ugye mix, nem saját szerzemények/ de elég jól szelektált az úriember...

a szigetes első és utolsó fellépését /2003/ már nagyon sajnálom, h kihagytam... /pedig a de-phazz miatt aznap napijeggyel ott voltam... csak balcsiról jöttünk csajommal akkora táskákkal, h az nem bulibavaló! :D:D/