a tema adott:)
  • rigoletto
    Egyébként nekem nagy élményem volt a 98'as BNV-n a Zajstúdió. Tiszaújból voltunk osztálykiránduláson. 14 éves voltam. Hát azt nem felejtem el, nem tom akkor volt-e ott vki, állandóan mondták be: Európa legjobb fény- és hangtechnikája, ZAJSTÚDIÓ!!! Akkoriban kezdett bejönni a lézer, mi meg, kis köcsögök :-)) , csak lestünk. És amilyen zenék mentek ott!!! Szal kegyetlen volt. Nagyon bánom, hogy nem vagyok öregebb, s nem tudtam megélni a 95-től 99-ig terjedő house-techno-korszakot!! (Csak a végét.) A mai zenéket össze sem lehet hasonlítani az akkoriakkal, a régiek adtak az embernek egy egyfajta érzést, ami a maiakban már nem igazán van meg. Elég, ha megnézed a Scooter-t. A legrégebbi zenéi (Move your Ass , Hyper hyper, Rebel Yell) a legjobbak sztem, aztán elkezdett hígulni, ahogy próbálták követni a stílusváltozást, 2001-től meg szó szerint fos lett. Tényleg, régen érzésből, a zene szeretete miatt zenéltek, manapság meg csak a pénz miatt. És ez nem csak rájuk igaz. Nagyon ritka amikor már manapság el tudok kapni én is egy jó zenét. Inkább csak a funky-tribal techno vonal marad meg (Carl Falk, Mhonolink, Dj.Budai, Ben Sims, Boriqua Tribez, Ignition Technician, Julio Posadas, Marco Bailey, Christian Varela, Lars Klein, Raul Mezcolanza). Na ennyit erről!!!