a tema adott:)
  • Fatboy Slim
    Szia Benő! Szia Rob!

10 pontosak voltak a muzsikák, nagyon színvonalas produkciót nyomtatok, nagyon élveztem, de ha szabadna észrevételeznem építő jelleggel dolgokat:
    küldtem az emileket a [email protected] mélcímre, de az első két órában az általatok bekért információkról (hol jártál hány éves korodban milyen klubokban, stb) szó sem esett, már pedig ez lenne az interaktív műsor lényege - a folyamatos kommunikáció.
    A mélcímet és a telefonszámokat nagyon nehéz volt felírni, és sztem összesen 3-szor,- 4-szer mondtátok be. Jah, és gyengébbek kedvéért mindig mondjatok be apróságokat, hogy a t-online mélcím kötőjellel írandó, stb. Ismerem a magyarországi levelezők képességeit :))))

Rengeteg sok online interaktív nemzetközi rádióműsort hallgattam már életemben, és ami igazán jó volt bennük, az a folyamatos kapcsolattartás-visszajelzés volt. Beírtam XY-nak egy M.O.S. rádión és már 3 perc múlva beolvasta az üzenetet és viszont üdvözöltek engem és a magyar hallgatókat.

Remélem, érződik, hogy kritikám építő jellegű próbál lenni, és csöppet sem bírálat. Hallgatója leszek a rádiónak, még akkor is, amikor nem Ti lesztek a műsorvezetők, mert a többi nagyon jó volt. És különben is, csinálja vki ettől jobban!!!!

Üdvözletem, srácok!