a tema adott:)
-
lemongrass #17792 hello. az az én aranybányám is. úgyhogy innen szeretném megköszönni az oroszoknak azt az oldalt!
igazándiból nem tudom mikor regisztráltam, /régen, /de egy éve - vagy már több is van, - hogy valaki linkelt itt egy Full Intention discography-t. akkor jutott eszembe, hogy egyszer rég ezen a ruszki site-on már valami miatt megfordultam. /nem chrome-mal böngésztem (nem volt fordító) és a regisztráció rémlik tisztán, h keserves volt. /
én megtaláltam a számításom. /bedrock, hot creations, poker flat, cadenza, mobilee, crosstown, systematic, 8bit, deep data, tilth, visionquest, leftroom, good looking rec., Sixteenofive Music Therapy, get physical, néhány hiányzó Plastic City/
a Choo Choo records megjelenéseit tartalmazó torrentet ajánlom töltésre.
Global CD-kről gondolom mindenkinek ismerősek a kiadványaik.
Choo Choo
meg a TILTH-et /ami ugyan nem teljes, és annyira nem is régi, de Snake Sedrick prog zenéit gondolom sokan szeretik./
TILTH
más site-ot nem nagyon használok. /illetve mostanában nem is töltök sokat, mert dugig a vinyó... lassan archiválni kellene róla az adatot./
Úgyhogy szeretném én is megköszönni a Full Intention-t linkelő fórumozónak, mert ha az nincs, akkor azóta sem használnám, csak a bookmark listában lenne elfelejtve! :D