a tema adott:)
-
yakin #17653 Kis kiegészítés: "Timewriter" nem kevés chill zenét jelentetett már meg, talán többet is, mint terry papa, csak ő meg a saját neve, vagy az abból képzett jfc pszeudó alatt. azért tudom ennyire, mert a személyes "all time top x" listám 2. helyén ez a track-je már ki tudja mióta ott figyel.
egyébként ebben a régi dj. vs mai dj. (vagy bakelit vs. újabb formátumok) témában nem tudok maradéktalanul egyet érteni veletek, mert amire ti gondoltok, az csak a mainstream, vagy azok közé vágyó lemezlovászokra igaz, hogy ti. elvesztették a zene és a közönség iránti elkötelezettségüket, alázatukat. ez nincs így, manapság is vannak zenebolondok, csak hígabban, mint anno. keresni kell, és kellemes meglepetésekben lehet része az embernek

bár lehet bennem van a hiba, hiszen sosem voltam nagy dj-rajongó, egy-egy kedvenc előadómat mindig többre becsültem, mint akármelyik déjét, aki esetleg lejátszotta a zenéjét. a magyar sztárdidzsé korszak vajon nem sterbivel, meg budaival kezdődött-e? de! még ha (jobban) rá is szolgáltak a titulusra, mint napjaink "sztárjai".
a fesztivál-4/4-től (vagy hívjuk uplifting house-nak?) meg én is hányok, kezdeni se nagyon tudok vele mit.