a tema adott:)
  • lemongrass
    Timewritertől vagy Terry-től hallottam pár chill mixet. /szerintem Terry Lee Brown Jr lesz, mert ő jelentet meg Nor Elle név alatt a MOLE cimkén downtempo-s dolgokat./ pont ezért talán még nála elfogadom a "stílusváltást" időnként. de nem is ez a lényeg.

az ugyancsak MOLE-os Lushlife Project (50%-a) név alatt ügyködő magyar fiatalember - Zoohacker mixcloud-ját böngészve azért az ember elgondolkodik... kinek akar megfelelni? melyik zene az, amit igazán szeret? mi az, amit csak a közönség miatt pörget?
    mert ott aztán techno, progressive, deep house, nu disco, soulful house, trip-hop, tech-house mixek vannak dögivel. értem én, hogy ha felkérnék egy /maradjunk a fenti témánál/ I love Deep bulira Timewriter elé warm up-nak, akkor képes deep-et pakolni. meg ha valami divatbemutatón 30-as 40-es évekbeli jazz-t kellene paörgetnie, akkor azt is tud... meg mindent... lényegében csak lakodalmas mixet nem látok nála. biztos nagyon ügyes lemezlovas. talán ízlése is van, de ez erősen pénzszagúnak tűnik... én is nyitott vagyok, de ez már nekem sok(k)

a weboldaláról azt is megtudtam, hogy Chill House-t is játszik... na akkor én nagyon levagyok maradva... Chill House? az meg mi a picsa?

az egészből csak azt akartam kihozni, h anno, míg a Service-ből meg a Underground-ból szereztük be a zenét ilyen azért nem volt... kb mindenkinek megvolt az egyedi, rá jellemző stílusa. (amit a topic-ba linkelt régi mixek is bizonyítanak.) persze szerintem közülünk is mindenki beleugrott pár olyan lemezbe, ami nem a rá jellemző vonalat képviselte. de nem ennyibe, és ilyen szinten. (Persze a nagy nevek, akik ebből éltek, több zsetonból gazdálkodtak azok nagyobb paksamétával jöttek ki a lemezboltból... /amiben a trance és a house egyaránt megtalálható volt./)

szóval lényeg a lényeg. egy régi Tommyboy-t felismerek bármikor, de hogy a fent említett Állatkert nevű figurát bárki képes lenne felismerni egy mixe alapján úgy, hogy nem tudja, h ki az elkövető, azt kétlem.

lehet, hogy én látom hülyén. meg igazából fölösleges eszmefuttatás volt, mivel az mp3 & az internet kombója az egész elektronikus modern tánczenei szcénát átváltoztatta egy pénzhajhász, dilettánsok által is űzhető divatszarrá.