a tema adott:)
  • wildhempjr
    Abszolút igazad van ami a DJ kérdést illeti, a mait nem lehet összese hasonlítani a régiekkel, Én is Classic párti vagyok, minden stílusban, és sajna már a régiek közül is sokan a Classic bulikon is cd-ről játszanak, kb 3 hete volt itt Newl nálunk Békés Megyében classicra hívták és hát nem akart bakelitről játszani, pedig a felkérés úgy volt, de mind azt mondják, hogy nincs kedvük cipekedni, meg nem is szól úgy mint a cd (mármint a bakelit),de szerintem bántás nélkül csak simán lusták, mert hát a bakelittel dolgozni kell, Én jómagam is napi 2-3 órát játszok bakelitről és hát igen majd belyukad a hátam a végére, de az élmény nekem megfizethetetlen, tehát megéri!

Sterbinszky-t kérdeztem meg nem rég miért nem nyomja a Classic bulikat bakelitről és hát korrekten és részletesen kifejtve megindokolta, hogy Ő megvett egy csomó master-t amiről a bakeliteket is nyomták és neki az sokkal jobban szól és hogy a bakelit gerjed, nem szól jól, hát nem mondom, hogy mindennel egyetértettem, mert nem, de legalább elmondta a véleményét a témáról! Egyébként meg tudom, hogy eladta minden lemezét!