a tema adott:)
-
Ide mindig olyan jó érzés belépni, szeretettel fogadjátok mindig az embert! Régen volt egy másik nevem Grandmaxter, de azt már nem tudom használni. Most ez lett a nevem, beköszöntem, bemutatkoztam, de látom meleg szeretettel fogadjátok az "újakat."
Régen egy halom Club Speedes mixet nyomtam fel ide anno, amiket megköszöntek páran privátban. Bár szerintem volt olyan köztetek, akinek tudtam újat szerezni. Feltettem anno egy kérdést, hogy segítene valaki megfejteni egy zenét, arra nem kaptam választ. Aztán 1 év múlva egy bizonyos borza77 nevű fórumozó észrevette, hogy kérdeztem valamit itt. És megkérdezte tőletek, hogy érkezett-e a kérdésemre értelmes válasz? Mert neki is pont az kellene, amit én szerettem volna megtudni. Neki elsőre sikerült "megfejteni" a nagy titkot.:)
Most mit látok? Szerettem volna megint egy jó muzsikát megtudni, de az utánam válaszoló annak a kérdésére válaszolt, amit már Vinyl megválaszolt egyszer.(High Life)
Mit kellene tennem, hogy kapjak egy normális választ tőletek? Új zenét már szinte nem tudok mutatni nektek, mert mindent ismertek ebből a korszakból. Olyan kevesen vagyunk, akik ismerik ezeket a zenéket, legalább tartsuk már egymás kérését tiszteletben, nincs igazam?
Egyébként elárulom, hogy a fórum indítója Gyiik (Albert) gyerekkori barátom, és nagyon zavar, hogy az ő fórumát ilyen marha segítőkész emberkék használják!