a tema adott:)
  • djader08
    Ez nagyon érdekes,mintha ismételné önmagát a dolog.Most sem adják,nincs rá igény,stb.Én mondtam egyszer,hogy a médiában hallani sem akarom a Technot(mármint az igazi Techno-t,amit anno pl.a Drmucode-os srácok csináltak),mert az underground,az maradjon is underground.Most viszont elkezdték Technonak nevezni,azon zenék többségét,amiknek semmi közök hozzá,mind egy piszlicsáré sz.r,amiről azt hiszik az,ami.Pedig nem.Én rádióval kísértetiesen hasonló helyzetbe kerültem annyit mondhatok.Még mindig tárgyalok néhánnyal,de felesleges.Sőt engem keresnek meg,hogy játsszak náluk,de van képük azt mondani,hogy más stílusban,ez túl durva,nem ez a divat.Én mindig is az az ember voltam,aki magyarán sz.rt a divatra,szóval nemet mondtam megannyi lehetőségnek,amin jó pénzeket is lehetett volna keresni.Megtudták,hogy nem vagyok eladó,nem vagyok vevő a stílus továbbrombolására.Én még mindig ezt űzöm,a house-funky mellett és egyre többen követnek,egyre több embert látok egy adott bulin,ahol én is fellépek.Persze még mindig nem mi vagyunk a többségben.Azt hiszem Balaton Sound-on 2008-ban,vagy 2009-ben lépett fel Valentino Kanzyani.Odament egy haverom a pulthoz és megkérdezte tőle hol van a pörgés,miért játszik ilyen zenét?(akkor nem tudtuk,hogy ő is váltott)
    Megrázta a fejét és azt mondta,hogy mert csak erre van igény,ezért a mára már klasszik Technot-House-t nem nagyon játszhatja.Tehát a ebből is látszik,a biznisz.Nagy előadókon keresztül közvetítették a szennyt,hogy minél több emberhez jusson el,közben,akiket nem lehetett megvásárolni még mindig ezt a jeles ágazatot képviselik,de úgy,hogy még sokszor ők fizetnek érte.Akik megmaradtak kevesen vannak,de legalább vannak.Techno vonalon,amiket érdemes hallgatni,hogy néhány ismertebbet említsek:David Moleon,Boriqua Tribez,Cave,Christian Fischer,Dj Murphy,Gaetano Parisio,Glenn Wilson ,Kay D Smith,Carl Falk,Lars Klein,de még tudnék sorolni.Őket érdemes hallgatni.House-on belül nem nagyon jut eszembe sajnos senki.