a tema adott:)
  • djader08
    Véleményem szerint az úgynevezett burkolt oltogatás nem fog vezetni semmi pozitívumra.
    Teljesen mindegy kicsoda kinek képzeli magát,az sem számít ha valakinek teljesen más a véleménye.Példát kell statuálni.Én ezért regisztráltam ide,hogy minél több klasszik dolgot megismerhessenek az emberek,akár általam is és én is minél többet szeretnék látni,amik esetleg kimaradtak volna az elektronikus zenei rajongásom során.Mint azt korábban írtam "csak" 7 éve csinálom az ipart,de szívvel-lélekkel.Mikor sokan át álltak,ezekre a lötyögős zenékre,mint a mai minimal,tech-house,akkor nem sokan maradtunk,akik tovább képviselték volna az igazi Techno-t.Sokan elpártoltak,elfelejtették honnan is indultak és a pénz beszélt.Ez az öregekre is vonatkozik,de nem akarok neveket felsorolni,mint szakmabeli tudnék,de nem tartom etikusnak.Lényeg,a lényeg: össze kell tartani,a régmúlt eseményeit meg kell őriznünk és életben kell tartanunk.Ez ennek az egésznek a lényege.
    Egyébként a kéregetéssel semmi bajom.Sokaknak és beleértve engem is,elveszett ilyen CD,meg olyan CD,valahogy megpróbálják beszerezni látván,hogy itt segítőkészek az emberek.
    Patrik Skoog-Live Experience