a tema adott:)
  • kovix
    sziasztok fórumtársak

nagyon jó ez a kezdeményezés.

nos azt hittem a magam 39 évével korelnök leszek de ze úgy látszik nem sikerült
    Derecskén lakom immár 17 éve úgy hogy adott volt az M47.
    emlékszem olyan bulira ahol alig voltunk vagy 50-60-an azon a hatalmas helyem. azután beindult az élet de ez már történelem ...
    2001 februárban voltam ott utoljára azután megnősültem család meg ilyenek de valamilyen szintig még mindig megmaradt a műfaj szeretete.
    pont mostanában gondoltam rá hogy el kellene passzolnam a lemezgyűjteményem mert csak "porosodik" hát van pár db az tóbbi időben már nem is írok ki csak vinyón gyűjtöm az anyagokat
    a műfajba a pár évvel fiatalabb uncsitesóm vitt bele főként Zsíroson nevelkedtem, úgyhogy nekem nagyon meghatározó személyiség Ő nagyon jó zenéi voltak és érdekes módon sok dolog volt ami mintha csak neki lenne meg vagy csak Ő játszotta.

nagyon sokfajta stílusú zenét szeretek a metáltól - rocktól az easy listening lehet hogy könnyebb lenne leírnom azokat a műfajokat amit nem.
    az elektronikus "szintetizátoros" zene mindig is közel állt a fülemhez csak pár eggyüttes felsorolásképpen DM, Kraftwerk az istenek, Jean-Michel_Jarre, Koto, Laser Dance az italo diszkó stílusban is voltak már a 80-as években is jó kis szintizenék.

szerencsémre hogy rátaláltam anno erre a fórumra mert Nektek köszönhetően nagyon sok régi kedvenc meglett szeretem gyűjteni az EP-ket is pedig mixelni azt nem tudok csak a virtuallal de sajna már arra sincs időm.
    még csak zárásként annyi hogy csak azt sajnálom hogy sajnos mintha itt kevesebb technó-t szerető emberke volna pedig abból nekem sokkal nagyobb gyűjteményem van és még magas sem tudom mindig eldönteni hogy a technó és house közül melyiket szeretem jobban.
    üdv