a tema adott:)
  • Freezura
    Nagy élvezettel olvastam korábban a többiek emlékeit az általunk nagyra becsület zenei irányzat megismeréséről, most van egy kis időm, hogy én is leírjam.
    Szóval, nálam az elektrónikus zenét már óvodás koromban magamba szívtam, mert apám révén Kraftwerken nőttem fel, aztán jött JMJ, vangelis, Tomita, stb. Aztán a nagy fordulat 91-ben középiskolában: Tangerine Dream. A mai napig a legnagyobb kedvencem. Akkor ennyit az előképzettségről, olyan 93-94 táján kezdtek beszivárogni a Technotronicon túli komolyabb darabok, és összeverődött egy baráti társaságunk, és elsősorban öcsém (még nem én :-))elkezdett diszkózni (egyébként ez a baráti társaság fogja csinálni az általam már egyszer "reklámozott" holnapi clsassic partyt Dunaújvárosban, már alig várom :-)) Sulibulik, kisebb bulik stb, aztán engem is érdekelt a dolog. érdekes módon akkoriban az ilyen ultra-gagyi zenék nem jöttek be, hanem unkább 95 elején megjelenő ET, Misjah stb. Gondolhatjátok két sebszabályzós deckről nyomtuk :-) Divat lett a Rave, persze mentünk vele, de persze jöttek az igényesebb felvételek is. Nagy mérföldkő volt a városban az Arany Csillagban a bulik, ahol Erős Lajos által teljes mértékben megfertőződött az agyunk. Ezután jött a városba a Remix, mondanom sem kell mekkora élmény volt hazai és nemzetközi DJ-ket élőben hallgatni. Társoságunk minden hétvégéjét lent "töltötte", néhány helyre azért sikerült eljutnunk az országba is: Flört, Mende stb. Aztán, ahogy múltak az évek, egyre kevesebb jó buli volt, a zenék egyre silányabbak lettek, "öregedtünk", aztán egyre kevesebb buliba jártunk. Azért a társaság elég sok tagja még mind a mai napig gyakorló DJ, de egyre kevesebb időnk van összefutni. Röviden ennyi lenne a történet, de szerencsére itt van az a fórum, ahol az ember megtalálhatja azt a társaságot, akik hasonló ízléssel rendelkeznek.
    Egyébként, hogy mennyire xarok a mai zenék, letöltöttem egy Bárány mixet valami buliból, hát komolyan mondom a hányinger kerülgetett a mai zenék hallatán, én nem is értem a mai fiatalokat, hogy tudnak ilyen silány, semmitmondó, egymásra épülő zenékre tombolni, Bár lehet, hogy a mi időnkben ugyanezt mondták a diszkópatkányok is ránk, mit csápolunk pormaszkba és hegesztőszemüvegben az Yves de Ruyterre