a tema adott:)
  • Mein Kampf
    Most hogy már én is érintetje vagyok ennek a balhénak azáltal hogy eltünt a cuccom, elmondanék egy véleményt erröl az egészről. Sajnálnám ha felborulna a megszokott hangulat a forumon egy ilyen kis semmiség miatt, mert nem tudtok azonnal bányászni, life is írta nem tud mostanába belépni, én betudok bármikor és nincs protekcióm, tehát valami a rendszerrel van, és én abban is biztos vagyok , hogy mageska olvassa és lép.
    Vinyl se szokott így kiborulni ok nélkül, nyugi Vinyl :D Kifog segíteni nekem ha megkattansz itt? :D
    Batan te is jöhetnél bányászni, ne vedd már rossz néven maggie véleményét, félre minden szarral, minden történyen ugy ahogy eddig, csak bányászol is.
    Valamiért ugy érzem itt a nagytöbség már túll van a 30. évén és azthiszi a másikrol hogy mit dumál ez itt nekem, PEACE felnött emberek vagyunk.

Mageskárol csak annyit hogy én kb 3-4 honapja ismerem innen, de abból amiket ír, vagy ha én válaszolok neki akármire, ő mindig jókedvű és ezt szeretem benne. Röviden nem lenne jó ha össze ugrana itt három zeneszerető ember és felborulna itt minden kialakulo beszélgetés csere bere, értitek.
    Nem akartam béke bíróskodni de higgyétek el jobb a béke és a jókedv!!!
    Remélem senkit nem sértettem meg, és számíthatok továbra is a társaságotokra...
    thx