a tema adott:)
  • Freezura
    Szia Meinkampf! Én PC-s mixelésre az ATOMIX programot használom. Elég egyszerű, de ami kell van rajta, hangszín, loopok, néhány effect. Én úgy mixelek, hogy átállítom 5.1.-re a beállításnál: master+ füles. Ekkor a hangkártyán a fronton fog menni a fő kimenet, a rear kimeneten, pedig a belehallgatás. Természetesen ez a gépemre kötött 5.1.-es Genius hangrendszeremen totál anarchiát okoz, ezért a frontot rákötöm a Genius sztereo bemenetére, ekkor szól, mind az 5.1 hangfal, persze sztereóba, a rearbe bekötött fülesen meg szól a belehallgatás. Ha végeztem visszakötök mindent eredetibe. Természetesen soha nem nyújt ez olyan élményt, mint eredetibe nyomni, de azért elmegy, főleg, ha öcsémtől néha kölcsönkapom a Hercules konzolt!

A mixmaisterrel kapcsolatban, valóban nem realtime mixre való, teljesen más mint a Virtual DJ, Atomix és egyebek. Viszont most miközben írok, csinálok éppen egy mixet és nem kell félnem, hogy lejár a track, a DJ meg elalszik....... Haláli pontosan lehet mixeket csinálni vele, persze nagyon más, mint amit megszoktam. Igazán ilyen studió mixek készítésére való szerintem. Egy Rave szerű mixet csinálok, amint feltöltöttem megosztom, hogy hallani lehessen mit lehet vele csinálni. Mondjuk még jó effektet nem találtam benne.
    Ja itt a kép az Atomix beállításáról: