a tema adott:)
-
rigoletto #10074 Én is sajnálom, hogy nincsen Parádé, csak helyette ez az idétlen Parádé Bónusz. Az elsőt kivéve (2000-ben volt ugye) mindegyik Parádén ott voltam (utána Bónuszra sose), valamint elmentem a 2007-es és a 2008-as Bónuszra, mert ugye nem volt a felvonulás. Személyes véleményem az, hogy a legelején volt a legjobb, s utána egyre kevésbé tetszett a zenei felhozatal, mert ugyebár sokkal több más stílust képviselő kamion tűnt fel. Az elején szinte csak techno ill. house kamionok voltak, más nem nagyon, ezért tetszett nekem annyira, akárhová mentem, mindenhol kurvajó zene szólt. 2007 óta már nem rendezik meg, bár így utólag belegondolva, lehet, hogy nem is baj, mert nem tudom, miféle minimal meg electro fos zenét játszó kamionok mentek volna. Én az ilyeneket nem sokba nézem. A Parádé Bónuszok meg ebből kifolyólag nem tudtak nagyon lázba hozni, mert akkoriban 2007 és 2008 már ez a fajta zene dominált ott is sajnos. Max. Budai hozott volna lázba, ha ki bírtam volna várni, mert ő reggel jött, 6-7 felé. Úgyhogy én tavaly és tavalyelőtt már nem is mentem Bónuszra se. Nem érdekel, ami ott folyik. Amiből kialakult az egész, tulajdonképpen a berlini Loveparade "majmolása", az tetszett, a techno-ról szólt, dehát ugye később színesítették a skálát, mindenféle más stílussal, (mert ugyebár ha csak techno lett volna,akkor nem túl sokan jöttek volna el rá) ezáltal nekem fokozatosan vesztette el a varázsát az egész, mert én mindig a zenehallgatás miatt mentem parádézni, nem azért, hogy ott mindenféle jelmezben bohóckodjak. Bár ha buliba megyek, ott is ha a zene nem tetszik annyira nekem, akkor jó buliról nem is beszélhetünk, nem hoz annyira lázba. Én ilyen vagyok.