Szal...
  • QuippeR
    #96
    Nem értem. Most ennek mi köze van a magyarokhoz? Ebben nincs semmi tipikusan magyar. Megint előjön az ötven éves kommunista nevelés, hogy itt egyesek szidalmazásra használják a magyar szót. Szégyelled hogy magyar vagy? Tűnj el! Ilyenekre semmi szüksége az országnak. Menj el valahova jó messzire, és éld a saját kis életed, mi megleszünk nélküled is.
    Ez az egész ugyanaz, mint a "régen de jó volt nekünk", "ezek a mai fiatalok", meg a "bezzeg a szomszéd gyerek" kezdetű népi szólamok. Egy nagy baromság az egész. De ez most teljesen off volt.

    Hogy a témához is hozzászóljak:
    Elkeserítő, hogy vannak bunkó emberek, és tényleg nem szép dolog, ami történt. A bunkó csávót meg aki kiröhögött, a haverjaid helyében ott helyben agyonvertem volna.
    Ami még elkeserítőbb az az, hogy a segítségre nem válaszolnak megfelelően az emberek. Volt hogy majd leharapta valaki a fejem, mert segíteni akartam. Egy köszönömöt is egyre nehezebben ejtenek meg az emberek. Általában tetézi a bajt a szakemberek későbbi "miért nem csináltad ezt - miért nem csináltad azt" játéka. Gondolok itt különösképpen a rendőrökre, akik leugatásban messze maguk mögött hagyják az összes többit. Ezek után az ember néha már nem is mer segíteni.
    Különösképp idegesítő egyének még a "mentsük meg az esőerdőt" és a "mentsük meg az afrikai éhezőket" típusú emberek, ha teljesen érzéketlenek a saját környezetükkel szemben (mondom: ha).