Szal...
  • Flyingparadise
    #115
    Azóta elköltözött. Most nem tudom mi van ott. De ha semmi akkor oda mehettek szellemet idézni... Ott már akkor volt valami borzalmasan gonosz.. Karolina úton a legmagasabb épület a novotel felől jobboldalt. A kinézete is durva. Hát még így üresen.. brr... Nem vagyok félős de a Karolina út valahogy szerves része a Pesti közlekedésnek. Kivétel nélkül minden alkalommal kerülöm. Nem vicc! Látni sem akarom... AZt nem tudom hovaköltöztek. Remélem meg se fogom tudni soha. De csak reménykedni lehet benne, hogya személyzetet felújították. Egész Egyszerűen annyira para és mocskos meló volt ott, hogy a nővérek parancsoltak az orvosnak. Ott a szemem előtt. Jön a reggeli vizit. Az orvos jóindulatúan, na jól van xy-nak írjunk fel egy tablettával többet. Nővér:
    - Még ez is sok
    -Hát igen, lehet ha így tetszik gondolni...-és már javította is a pappírt- betegnek kuss volt..
    Beszédeleg egy idősebb orvos xy úr maga hány hónapja is van bent nálunk. Kérem alázatosan 5. hahahaha régen éveket is vártak egy-egy csípőműtétre de majd előrehozom. Saját szememmel láttam meghalni. Elfertőződött a sebe...
    Nővér nélkül ugye nincs orvos. Alig találtak munkaerőt. Gondolhatjátok. Fizetés szinte nulla, de ha akarta leugatta még a Szendrői professzort is. Mellesleg ő volt ott a kórházigazgató. Azt hiszem tavaly volt az év orvosa. De volt többször is. Nagyon ügyesen műt. Egy héten minimum 3 szor viszik helikopterrel Ausztriába. a Csicska IQ 2-es nővér meg beugat neki. Hajrá magyarok!
    Utoljára szerkesztette: Flyingparadise, 2018.07.09. 13:52:36