• Mice
    látom te nem rágtad át magad a mikronos részen

a downclockos alacsonyabb hőmérsékletből nekem a freki magasabbra húzhatósága jön le

atika nem vitte lejjebb a 2d-t cserébe nem lehet annyira huzatni

/lehet nincs igazam de akkor az az apology is biztos véletlenül ment oda italicban/

leszámítva a 3&markot, szerintem a benchmark-os cikkírók nem az egyértelműen értelmezhető tesztek és elfogulatlan tesztek esetében szoktak szabadkozni
    persze lehet, h. ebben sincs igazam

személyes véleményem (amit tudom senki nem kérdezett):
    lehet h. az nv. már az elején tudta, h. nem lesz egyértelműen a leggyorsabb a kari, s talán pont azért vitte lejjebb még azt is h. a magad fajtáknak húzza az orrát

mellesleg látszik h. csak feluletesen olvasod ezt az oldalt mert a te és inkvizitor közti menstruációs csevejhez én nem szoltam semmit, de magyarázzál csak bele engem is az fps szőrszálazásodba

a: "meg ezen utolsó sorokat..." tartalmú hozzászólásom meg arra focis hozzászólásra ment (nem pedig a cifuéra) amit felkerülése után egy kicsivel ki is kaptak
    ebben valaki egy focimeccshez hasonlította az egész nv/ati mizériát

a firingsqad-ról meg nem mondtam semmit. miért akarod hogy kötözködjek. ott mellesleg pont azt mutatja h. fej-fej mellett mennek pár db. game-ben. én ennek sehol sem állítottam ellenkezőjét.

btw - ha+csak röhögni jársz ide, azt máshol is +teheted

ha pedig mégis maradsz és teszed azt a szivességet, hogy megtisztelsz minket jelenléteddel (!Ó de szép is lesz akkor az élet!) és osztod nekünk itt a tudás mannáját, akkor legalább tedd meg azt a szivességet, hogy csak akkor állatozzál le mást ha az azt mondja a szerelmetes kártyádra, hogy szar! Mert én csak azt mondtam, hogy a tesztjeid legalább annyira fedik az odakintet mint a többi hozzászólásban felsorolt tesztek. E két vélemény között azért van különbség.

De azért, h. ne maradjon meg benned az, hogy itt az sg-n csupa rossz ember jár, jótét lélek leszek és elárulom a mice az egereket és nem egeret jelent. A kettőnek a nevemhez semmi köze sincs úgyhogy ne becézgessük már egymást.

este van
    joejszakat