Minden ami a vezeték nélküli hálozattal kapcsolatos...
 • kisbalazsi
  #312
  Sziasztok, kérlek segítsetek!

  Van egy ZTE zxdsl 931 series wifi-routerem - a t-online előfizetésem végett - és egy Canon MP 180 usb csatlakozású nyomtatóm.

  A nyomtatót meg akarom osztani hálózaton az asztali gépem és a laptopom között a router segítségével, mivel van a routeren egy USB port. Ha rádugom a nyomtatót a routerre, akkor kapásból felismeri, viszont az istenért nem tudom megoldani a nyomtató megosztást, akár hogy is próbálkozom.

  Felhívtam a t-online ügyfélszolgálatát, ahol beszéltem egy mérnökkel, aki azt mondta tájékoztatásként, hogy megoldható a dolog viszont, ha gondolom 8000 ért kiküldenek egy kollégát és ha sikerül neki összehoznia, csak akkor kell kifizetnem.

  Nos, ennyi pénzért vehetek egy printservert is, amivel könnyen meg lehet oldani a helyzetet, de mielőtt ezt meglépném meg akartam kérdezni mások, nálam okosabbak véleményét a témában.
  Ha van megoldás, akkor kérem részletesen vezessetek át a dolgon!

  UI: az a megoldás, hogy az asztali gépen osztom meg a nyomtatót és úgy használom hálózatba nem érdekel, mert ebben az esetben folyamatosan bekapcsolva kell lennie a gépnek és ezt akarom elkerülni.

  Üdv! kisbalazsi