Minden ami a vezeték nélküli hálozattal kapcsolatos...
  • kisbalazsi
    #312
    Sziasztok, kérlek segítsetek!

    Van egy ZTE zxdsl 931 series wifi-routerem - a t-online előfizetésem végett - és egy Canon MP 180 usb csatlakozású nyomtatóm.

    A nyomtatót meg akarom osztani hálózaton az asztali gépem és a laptopom között a router segítségével, mivel van a routeren egy USB port. Ha rádugom a nyomtatót a routerre, akkor kapásból felismeri, viszont az istenért nem tudom megoldani a nyomtató megosztást, akár hogy is próbálkozom.

    Felhívtam a t-online ügyfélszolgálatát, ahol beszéltem egy mérnökkel, aki azt mondta tájékoztatásként, hogy megoldható a dolog viszont, ha gondolom 8000 ért kiküldenek egy kollégát és ha sikerül neki összehoznia, csak akkor kell kifizetnem.

    Nos, ennyi pénzért vehetek egy printservert is, amivel könnyen meg lehet oldani a helyzetet, de mielőtt ezt meglépném meg akartam kérdezni mások, nálam okosabbak véleményét a témában.
    Ha van megoldás, akkor kérem részletesen vezessetek át a dolgon!

    UI: az a megoldás, hogy az asztali gépen osztom meg a nyomtatót és úgy használom hálózatba nem érdekel, mert ebben az esetben folyamatosan bekapcsolva kell lennie a gépnek és ezt akarom elkerülni.

    Üdv! kisbalazsi