Drake of the 99 Dragons
  • zaki
    #1
    nakéremszépenelőszöris1. :) idézek a hardwiredről:

    Drake demo
    Dixie Flatline, 16:43 - Játék: Akció - (12 komment)
    A 99 Párkány Klán tagjait módszeresen levadászták és az általuk őrzött ősi relikviát, mely képes az élő lelkek bebörtönzésére és a kárhozottak feltámasztására, lenyúlták. A klán egyik tagja, Drake, furcsamód feltámadt hamvaiból, hogy fegyverekkel, iszonytató harcművész technikákkal és hihetetlen fegyverekkel revansot vegyen és magához vegye a végső eszközt, amivel a gonosz megvalósíthatná álnok tervék.

    A Drake hivatalos weboldalát, csak a demo után nézzük, mivel jóval erősebb hangulatot áraszt, mint a játék maga. De nem szeretném senkinek a kedvét szegni, hisz egy vérbeli lövöldözős súterrel állunk szemben. Max Payne szerű időlassítás, Mátrixot idéző falomlások, fegyverek minden mennyiségben és egyéb speciális effektek dukálnak. Megér egy kacsintást.

    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Végignyomtam a demot! Eszméletlen jó kis mászkálós lövöldözős játék lesz ez! Jók a fegyverek, változatos a környezet, kúlosak az ellenfelek. A világító fénypászmás ninjász uralkodik! A falból elektromos vezetékek szakadnak ki és cikáznak a előttünk, a minirakéta raktár felrobbantása pedig maga a gyönyör :). KÖTELEZŐ