• CAD
    Pont eleg regen ahhoz, hogy meg tudjam kulonboztetni az orbitalis baromsagaidat az ertelmes dolgoktol... amit leirtal az hulyeseg, vagy legalabbis fel igazsag, amely nem all messze a hulyesegtol, de azt sem ertem egyaltalan mit idezgetsz kulfoldi forumokrol, ott sem ertenek sem jobban sem kevesbe jobban hozza mint egy magyar atlagforumon.

Egyaltalan nem akartam belemenni mert faszsagot irtal, de ha dilletans vagy baratom ... de ne vedd szemelyeskedesnek persze:

"Win2000" jó a filmekre....ennyi" - na ne mond, hat en egesz jol elrajzolgatok vele mind webre, mind dtp-re... sot, meg vsc++ -al is el tudok szorakozni... es meglepo leszek, de ezen is szoktam jatszani, mert nehany szaros jatek miatt nem fogok 98-t tartani, ami 1-2 havonta szethullik.

Mert nehezen tudom elkepzelni, hogy min tudnad meg az elobb felsorolt dolgokat, ennyi penzmagbol megoldani, mert szerintem semelyik mas platformon, de ezzel nem dicserem, csak a hulyesegedre mutatok ra...

"winXP" szép a kezelő felület" - nocsak nemond, es mellesleg a win2k-ra epit, tehat hozza magaval a win2k (professional) tulajdonsagainak javat, ergo az elobb felsoroltak kozul az osszeset majdnem. Es szerinted, mekkora kulonbseg van ketto kozott... mondjuk egy service pack frissites? - mert ha verzioszamot egy mertekado egysegnek vesszuk (marpedig feltetelezheto, hogy ms-nel nem hasrautesre, hanem megfelelo szoftvertechnologiai konvenciok alapjan tortenik a verzio menedzseles), akkor szerintem all az allitasom, miszerint nincs nagy kulonbseg a ketto kozott, gui leszamitva.

"win98 stabilitasat leszamitva..." - hat mond mar el, hogy egy munkakornyezetben, ahol dolgozik az ember, ergo a munkaja er valamit, mi a budos francra van szuksege mint stabilitasra es biztonsagra egy megfelelo fokon, amelyet sem a 98, sem az 98se, foleg az me nem tud nyujtani.

Akkor ujra megkerdem: volt valami ertelme annak amit lerital, miszerint 1-1 dologgal egy egesz oprendszerre huztal ra valamit. Szerintem a vilagon semmi... de persze csak rossz napod volt, rossz helyrol ideztel be, es rossz dolgokat.