• Gresi
    1-2 apró észrevétel az utánam szólókhoz...

- Valóban kicsit gyenge példa volt az autós hasonlat, de akkor is... ha valami jól működik, és az alap rendszert kiegészíti, akkor minek más, illetve nem csak az MS csinálja ezt, csak egyedül ő elég nagy ahhoz, hogy valami hatása is legyen a felhasználókra.

-Szivacs: Engem nem érdekel, hogy ki csinálta a böngészőmet, engem az érdekel, hogy minnél kevesebb állítgatással (telepítés) a legjobb eredményt kapjam, azaz minden lap szépen és jól jelenjen meg ahogy kell. Én használok Operát, meg Mozillát is, mivel WEBlapokat is készítgetek, és ezel egyidőben persze használom is őket, de eddig még csak az IE tudott minden oldalt frankón megjeleníteni (nem az álltalam készítettek közül), a másik kettőnél elég sok hiba van (pl.:Style-ok.....stb), nem mindíg jeleníti meg rendesen. Lényeg amit mondani akarok, hogy minek tegyek fel X db böngészőt, ha az IE mindent rendesen megmutat, és még telepíteni sem kell. Az IE nem vállt volan egyeduralkodóvá, ha nem volna baró. Én is lezúznám, ha nem mutatna rendesen meg minden oldalt. Hidd el, hogy az MS-nél dolgoztak annyit vele, mint az Opera-nál, vagy mások..........