A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Vicodine
    az rendben, de a kerdes nem eziranyu volt :D Bar az altalad felvetetteken is vitatkozhatnank akar...en anno mmos palyafutasomat L2vel kezdtem, asszem c3 volt akkor, egy tort szeron, vmi magyar fostubuson...Akkor az volt az atya uristen, semmi hozzafoghato nem volt. De aztan ahogy mas is, en is kiprobaltam mas mmokat is idovel, es bizony voltak dolgok, amik ramutattak arra, hogy bar alapjaiban L2 volt meg mindig a legfaszabb, sok dolog hianyzott belole. szep es jo dolog volt az,h napi 24 oraban farmoltuk a mobokat es akkor ott alakultak ki a pvpk, meg boss campeleseknel, volt h 400+vs400+ fight alakult ki baiumnal(ez mar kesobb kulfoldi szeron), es 18 oran keresztul ment a fight, mire eldolt ki is megy be leolni stb...Szep volt jo volt, de hosszutavon kellett a valtozas, az,h ez rossz, vagy jo-e, szerintem nem lehet objektiven megitelni. A sok classnak nem sok ertelme volt, hiszen alapjaiban sok class egy masiktol alig kulonbozott csak nehany aprosagban. En mar regota azert nem L2ozom, csak neha benezek par orara, h meglessem mizu, mert mar total elavult a grafikus motoroja, ez az iranyitas mar akkor,amikor csak jobb alternativa van, kicsit maradi...stb. Maga a rendszer meg mindig jo, akarki akarmit mond, a classrendszer is meg mindig jo, meg ha talan gyengebb mint regebben akkor is, siegerendszer is ha olyasmi mint regen akkor biztos jo meg stb...stb...Ha alabasznanak L2 ala egy normalis motort, mondjuk gw2 iranyitassal es target rendszerrel, akkor szerintem meg elek ezzel jatszanek:D