A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Üdv

Nah csak lett egy kis flame, múltkor nem jött össze de most hurka segített:)

Ray hol élsz b grade fegyó? Kommon a grade tokeletes. Destronak simán elég ha normális fegyóból csak s gradét vesz.

Sanci cszni sose csztem(sokat), kis quake de ennyi, és az ottani botolás kicsit más mint itt:)

Ugyan széjjelváglak, ha nem vagy töklámpa napi 1 max 1,5 óra játékkal 75 vagy 6 max 7 hónapon belül. Lf conf.
    Nekem 4 hónap volt a 69(vit4)(össz vagyon egy tallum heavy unsealed szet az még 1 hónap volt 67re visszaütve fortolgatva(amiből látszik, hogy nem napi 4 sieget farmoltam:) és nem játszottam minden nap )).
    (közben indítottam egy overlordot napi 1 kamaloka volt minden amit 33(ami volt vagy 1 max 2 hét) szint fölött csinált 51re felment 1 hónap alatt úgy hogy felvitt egy 51es farkast is - ha csak napi max20perc kamaloka +10 perc shotgyartas stb. nyit játszik valaki már azis elég, annyira könnyű a gracia. vit4 sokat segít btw:) )

Ha okosan játszol ez pl siegen is sok mindenre elég, pl én siegeken mindig mageket( nem pedig gladit vagy lovagot)(jó időnként Zacsit bepróbáltam - persze esélyem semmi- de csak azért mert ismerős magyar) ütöttem és volt sikerélmény. Persze volt, hogy iszonyat hamar meghaltam, de volt, hogy előtte 2 s grade mage is belefért.(Frenzy rulez)

Pont ezt nem érted meg, hogy hiaba vagy űbertáp, van akármilyen cuccod egyedül lófing vagy a levegőben(a hatalmas Sanci sem lenne képes elfoglalni egy várat egyedül meg 10 legit ellen se akik csak 70es szintűek- najó ha nagyon fel van botolva akkor mondjuk 5-6 ellen lehet-imádkozás probléma itt nem nézni csak a harc),ha pedig van csapat akivel mész normális taktika stb akkor hasznosak az alacsonyabb szintű karik is, és nem csak golyófogónak.

A siege elvileg csapatjáték.
    Mivel számodra mondjuk egy 70es de ahogy szavaidból kiveszem egy 76os alap s-ben levő kari is tök értéktelen, te nem vagy jó csapatjátékos.

Lehet fikázni:)