A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
FickDeineStory #78762 Na tegnap pár percel az utolsó hozzászólásom után meg találtam az igazi l2 aktív játékos adatot. 1 Részről naon szuper 1 részről igazából nekünk szar. 1 Koreaba naon népszerű játékokkal foglalkozó oldal közé tette az aktív account számot amibe ázsia is benne mi szerint 22 millió aktív l2 account volt 2008 októberébe, de sajnos ebből csak pár százezer van az EU/NA-ba. Abba igazad van MeoH, hogy mi és 1ik másik EU/NA mmorpg listakészítő sem ismerheti az ottani igazi adatokat mivel ők ki vannak onnan tiltva mint mi. De viszont így, hogy egy koreai oldalt tette ezt közzé teljesen hiteles. Szóval ezek után mind1 nekem ki mit hisz, de ez a legmegbizhatóbb adat az l2-ről amúgy meg az NCSoft soha nem azzal a számmal hirdette a játékait mennyit adott el belőle hanem, hogy mennyi játékosa van éppen. A WoW meg nem szidtam mert én jó játéknak tartom, meg amúgy is amivel 11,5kk játékos játszik az nem lehet rossz.