A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• széjjelváglak
    Szia,

nem akarok vitatkozni veled, főleg nem Karácsonykor. De nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Én az NCSoft teljes 2007 éves netto bevételét írtam le, ebbe minden beletartozik, játék értékesítés és timecardok az egész világon. A másik dolog ezzel kapcsolatban, nézd már meg, hogy franzon át lunaig hányan nyomják, hány online van és szorozd be 15 usd-vel meg 12 hónappal és láthatod, hogy ezek a szerverek mennyi lovét termelnek. Ja és akkor a timecardok utáni jutalékot még nem is vontuk le. De nem is kell a lovét számolgatni, elég csak online ppl számát, hol van az az általad említett millióhoz képest????

Activision Blizzard pl. éves szinten 2008-ra 650 millió usd-re számít. WoW-ból Wrath of the Lich King 1 hónap alatt 4 millió példány. Kicsit más számokkal dobálóznak Blizzardék.

Lehet, hogy népszerű D-Koreaban + Japánban, de azokon a szervereken amiket te meg más itt a fórumon elér, jó esetben ha játszanak egyszerre 40 ezren.

Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!