A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• kelempac
    Neked azt jelenti az élvezet hogy 76on elkezdessz szívni a kariddal mert alig tudsz róla vmit?:), a te korábbi posztjaidból jött le ez..

Ha nincs türelmed nem muszály itt játszani, nem kell háborogni, érdekes, hogy pont te próbálod megmondani, hogy lehetne rendesen működtetni a játékot, mikor nem rendesen játszod hanem csalsz..
    Képzeld sztem pont neked valók a 10x szerverek. Minek szenvedsz/félsz, hogy törölnek itt, mikor beállítottak pár neked megfelő rate szervert.

Másrész tartom korábbi vélemenyem, hogy menjél cszni ott nem kell farmolni.
    Ennek a játéknak az lenne az egyik(mivel címszavakban olvastok kiemelem EGYIK) lényege, hogy fejlődgetsz, blablabla.
    Ti pont a játék egy nagyonnagy részét akarjátok teléjesen kihagyni és meg vagytok sértődve + csaltok azért, hogy rátok aza a megkövetelt játékrész ne vonatkozzon. Mert ti különlegesek vagytok szépek és okosak(ha nem lehet botozni,akkor nyomorekok lesznek a toppon,akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak).

Aranyosak vagytok ezzel a folyamatos bizonyítási vággyal( enyem a legjobb kariii mindenkit lenyomoook- én vagyok a TOPPON te sosem lehetsz kis csíra legit) nincs valami gondotok?
    Ez egy játék lenne és valóban jó dolog valamiben sikeres lenni, de hogy csak mások le/lenyomása okoz nektek örömet az sztem gáz.

Ha sakkozol apáddal, akkoris lesel közben egy sakkszámítógépet titokban nehogy a köcsög le tudjon győzni?

Ha csak csalással tudsz valamiben győzni általában nem hoz túl sok megbecsülést, úgyhogy tőlünk legitektől, ezt pl hiába várjátok:)