A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Hát hát. Először is, hosszú évek ota ez a fórum az egyik és egyetlen amit napi szinten követek és amire rendszeresen írok. Nem is nagyon fog megszakadni mert elég sok barátom is lett. Egyszerűen nem értem mennyire elkeseredet és irigy elnyomot gyerek lehetsz te DMX ha folyamatosan ezzel az egy mondatommal jössz, amit valójában poénnak nyitómondatnak irtam hiszen hetekkel azelőtt abbahagytam....de!

Az, hogy quitolok ebben a formában nem mondtam , nem mintha számítana. Ugyanugy nem számit mint akár DMX vélaménye, hisz azt a kis csoportot aki add a szavára tulajdon képpen nem is ismerem ahogy őt sem. A játék abbahagyása egy egyzserű folyamat aminek semmi köze nincs a sikertelenséghez.

Előszöris az L2tönek nem igazán lehetnek vesztesei mert ez csak egy játék, egyszerűen egyszer fent egyszer lent.... 1,5 éve mikor a catalist ruházot meg nap mint nap akkor sem éreztem vesztesnek magam mert én mindig megtettem amit lehet. Egyszerüen egy csoportos tömegeket megmozgató játégben egy fecske nem csinál nyarat.

A Nova megérkezésekor már rég nem voltam sehol se én se a klánom már a Shogunita elen sem volt fikarcnyi reális esélyünk se hiszen mindenhol emberhátrányban voltunk, gyakorlatilag senki nem játszott az én csapatomból(First). Hogy ezért untam e meg, hát igen pontosan ezért, nem azért mert már nem nyertem.... a saját kis csatájimat én megvivtam esélytelen 1 vs 30 akat báiumnál ahol a halálom előtt gyors begyüjtöttem 3-4 fraget. Egyszerüen nem motivált a játék nem tartottam kihívásnak a botozást. És az RL életem olyan kellemesen alakult, hogy jobban érzem magam a gépemtől távolt olyanyira, hogy még a botok configjára sem volt már türelmem.

Az, hogy mennyire hagyom abba hát valahol Endaernek is igaza van természetes, hogy viszatérek majd megnézni az uj krónikákat funolni a barátaimmal hiszen semmit nem adtam el. Nem érzem szükségét a pénz a legkevésbé sem motivál. Ezért jelenleg is megvan Shanway, Akhi a buffereim vagy akár Csuzlee is játszható amikor csak kedvem tartja. Minden karakter a barátaimat segoti fejlődni buffolnak és Demagelnek ahogy kell. Részemről semmilyen ösztönzést nem ad L2 jelenleg. Én nem vagyk orákulum ezért nem látom mit hogy a jövő. Jelenleg nem játszom és nem is áll szándékomban.

Még egy kis Tematika valakitől akit a legevésbé érdekelnek a szabályok:

"Épp időben hagytam abba" annyit tesz, hogy már nem folytattam a tevékenységet mikor megtörtént, ergó az abahagyás megtörténtekor az esemény még nem ált fent.

Mindazonáltal, hogy egy számodra megértett barátodat idézzem kedvesnek éppen nem mondhato DMX. Irhatsz vagy elolvasom vagy nem vagy válaszolok vagy nem. Saját kiegészítésként csak annyit, a legkevésbé sem érdekel hisz a véleményed soha nem befolyásolhatja az én baráti körömet.

Üdvözlettel Gordi a Nova bolygoról.