A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ez mar komolyan egy vicc...Mi az istent gondolnak magukrol a fejlesztok? Vagy lehet, az en gondolatmenetem a rosz, es koreaban mar mindenki 85-os...Ez az orult celkituzeses szarsag, azt gondoljak, minel nagyobb cuccokat keszitenek, minel tavolabb egy uj cel, annal tovabb jatszanak a jatekosok? Kicsit rohely. Franzon csak nehany emberkenek van lehetosege hordani S80 armorokat, erre nemsokan s84 lesz, hude jo. Eddig egyedul 1 karit ismerek, aki tudna hordani most :D
Ott a torosom. 78-as, eddig ugy gondoltam hajtok a 79-re, lesz mirage, tap leszek...hat tegnap beleneztem az elozetes videoba. Tesom egybol mondta, hogy dejo, lesz dual daggerem...en hulye meg megjegyeztem, hogy a masterit meg majd kb 81-eskent tom majd megtanulni...Erre mi tortenik? Rohely. Szivesen csatlakoznek olyan partyhoz, akik tervezik a 85-os szint elereset...