A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
1. Mikor GAthersw írta, hogy 1 emberke folyamatosan train-t vitt a bot partyjára erre csak azt tudom mondani megérdemelted, mert valószínűsítem, hogy te ebből az ugy mond összecsalt xp-dből sp-dből és item-dből ölöd a legálisan játszokat pvp-be (ha te nem is de sajnos sokan így csinálják) tehát szerintem ha ebbe belegondolsz akkor látod hogy talán ez így fair play.
2. Daemonervosa beszélt itt arról, hogy mennyire lehetetlen lenne szerinte az élet botok nélkül, szerintem sokkal jobb. Kell egy normális klán és minden meg van oldva, kinek ez kinek az a class-ja ezáltal kölcsönösen segítik a játékosok 1mást. DD-k ölik a mobokat spoiler spoiloz belőlük buffer buffol, az összegyűjtött cuccokból ws kraftol. Boss party-kat szerveznek a bossokból begyűjtött full dropokat az a játékos kapja akinek szüksége van rá. A manor-ozással tovább lehet növelni a szükséges material-ok számát. (gazdaság dolog megoldva)
3. Én is pvp klánba vok ha rang listát kellene állítani ehez akkor az ally-m a harmadik-negyedik lehet rajta a legerőssebb pvp klánok közül a teon-on. Szinte minde jelentősebb ally-val war-ba vagyunk és az enemy 90%-ka 76+. Sokszor megöltek már ezek a 76+-osok és sokszor meg is fognak, mivel én még hetvenes szintjeim elején járok b grade-be csak a jewerly-m maj-ok (unseal-ozva) + sealed phoenix ring+black ore earring, de azt kell hogy mondja mikor az enemy hozza a hozzám hasonló szintű sub-ját ha nem mage akkor általába meg is ölöm őket, tegnap például 1 hero-t, amikor a tyrant subjával megtámadott, 3szor egymás után öltem meg pvp-be aki full a grade volt és valószinű boss jewerly-vel és full buffba volt, ráadásul 76+ bd és 76+ ee is segített neki, nekem meg csak lvl 70 pp buffjaim voltak. Ha tudsz pvp-zni akkor a grade nem feltétlenül akadály (mondjuk szerintem most már A és S grade között az lesz).
Ahogyan aalat is mondta, hogy sok mindenből kimarad az aki untagged ként xp-zik és éri el sokkal jobb idő alatt a 85/80/80/80-at mint az aki legálisan játszik ráadás war-ba is van nekem is naon nehéz az xp mert mint mondtam sokszor megölnek a 76+-osak, de ez a játékhoz tartozik, majd élmény lesz őket később megölni őket.
Mint itt sokan mondják, hogy mindeki úgy játsza a játékot ahogy akarja teljesen igaz. De mindenkét verziónak van jó és rossz oldala amit válalni kell és nem sírni utána.
Legális játékosoknak: a sok játékkal töltött időt ami egy nap majd meghozza gyümölcsét csak sok kitartás meg sokszor kockulás kell hozzá. Illetve eltürni azt, hogy sok csaló dicsekedik nekik pvp-be legtöbbször megöli őket és ha gondolja a peticiók írogatásával a csalók ellen.
Unlegit-eknek: Gyorsabb fejlődés és gyorsabb cucc szerzés, illetve több idejük marad másra (de több pénzt is költenek a játékra), viszont szembe kell nézniük azzal, hogy train-t húznak rájuk bejelentik őket és ennek később eredménye is lehet pl valaki feszül a felbotolt 85/80/80/80-as char-al +6 dynasty set-be full boss jewerly-vel +16 icarus wep-el de a következő nap mindent elveszít mert a gm-ek csaláson érték. És elbukta az ebay-zett pénzét és az account előfizetését.
Nekem nem szokásom peticíokat írogatni még ha sokszor mondom is mert sokszor nem akarom tönkre tenni más játékat ezzel, de azok a mások sajnos még mindig nem vesznek figyelembe engem.
Ennyi kb erről a véleményem, szerintem az írásom utolsó részét érdemes elolvasni annak is aki most kezdi az l2-t mert ezzel kell szembesülnie.
Mindenestre is én mindent magamtól szereztem meg amim van, mindent teljesen legálisan és később is így lesz én csak így tudom élvezni a játékot és csak így látom értelmét.
Aki csal arra meg csak azt tudom mondani, hogy ő dolga, de akin még 1 számítógépes játékot is nehezére esik végig játszani azt csak sajnálni tudom.