A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    módosított system mappa itt, valamint ez is az (back-up link ha az első nem menne)
    Tartalma:

- színes chat msg
    - zoom hack (kliens elindit, billentyuzeten pause/break gomb megnyom, utana mukodik, azzal ki-be kapcsolhato)
    - zoom akár falon át is
    - title hack (azoknak a dolgoknak is latod a nevet amiket a tavolsag miatt nem lathatnal, persze giranbol nem latsz el vele Goddardig)
    - jobb egérgomb nem teszi vissza alapállapotba a kamerát
    - kikapcsolt chatfilter, vagyis a fuck meg a fag nem -_- (lol -_-ylalt)

Legjobb tudomásom szerint a system mappa kliens moddolásnak felel meg, ami az EULA szerint tilos, ezért bannable offense-nek számít. Ellenben, nem kimutatható szerver oldalról (szakkommentátor véleményére azért kíváncsi vagyok, kérlek DMX, javíts ki ha tévedek).

Én szeretem ezeket a módosításokat, ha nincs feljavítva a system mappám, ez jobban hiányzik, mint a walker (kivált, hogy sose afk botozom).
    Régen azt a tanácsot kaptam annó, hogy ezt a system mappát NE rámásold a meglevőre, hanem a régit nevezd át vmire, és ezt másold be a helyére, akkor tuti menni fog. Valamint, feltehetően az updatelés tönkreteszi a moddolt system tartalmát, szóval időnként új verziót rakok majd fel, de ti is szóljatok pls ha update volt. Köszönöm!