A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Var & BaalKain,
ez már bevált:
gamecards.eu
de érdemes lehet megpróbálni ezeket is (mivel most gamecards.eu kifogyott, és szivatják a beszállítói, így nem tudja a kapott megrendeléseket teljesíteni):
-gmbar.com
-cdkeyonline.com
Var: ezeken a címeken PayPal-t használva tudsz fizetni timecardért, vagy új account regisztráláshoz szükséges CD Key-ért. Dollárban vonják le a számládról a termék árát és emailben küldik ki a kódokat, valamint nem szokásuk átbaszni a vevőt. Első vásárláskor divat telefonon felhívniuk az ügyfelet, csak hogy leellenőrízhessék, tényleg komoly-e a vásárlási szándék, és nem hülyítik őket, ám ha ez a beszélgetés letudva, további rendeléseknél már nem telefonálgatnak - igaz, aki le tud angolul bonyolítani egy elég kezdetleges bájcsevelyt annak ez már nem lenne akadály. Nem félelmetes a dolog, ez ne ijesszen el senkit - emiatt szerintem kár másoktól venni a cuccot. Persze ha akarod, vehetsz más magyaroktól is timecardot, akik ugyanígy szerzik be, de általában ők rátesznek egy kis saját hasznot is, ez kb. 1-2-3 ezer forint körüli többletköltséget (kinek mennyi fér a pofájára) jelent ha inkább tőlük veszel. (A te hülyeséged az ő nyereségük.
) 60 napos kártyával 2 hónap játék kb. 5k huf-ra jön ki, kicsit több vagy kevesebb a dollár árfolyamától függően. Én a barátaimnak (hála az égnek nem sok ilyen van) beszerzési áron intézem ezeket, másoknak meg egyáltalán nem vagyok hajlandó. :)
Mit is mondhatnék még... Ja igen: jó játékot! :>