A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lehuzlak #72531 Hi!
Nem voltam pár napig, de látom ez idő alatt "meg lettem szólítva"
szal tisztázzunk pár dolgot...
ErrorHUN és én nem egy és ugyanaz a személy vagyunk, az csak egy dolog, hogy nekem is van egy hasonló nevű karim Franzon (error404)
/serious treasoan, lehuzlak...stb/
Látom még mindig nem sikerült túl lépnetek azon az avadon robe szetes lehúzáson, de a vádaskodás még mindig napirenden van. Nevetséges.
Szeretném leszögezni (még mielőtt a vádaskodások újabb köre jönne), hogy nem, nem én voltam, aki leszedte rólad a szetet! Még véletlenül sem azért "lehúzlak" a neve a törpémnek. (bár kétségtelen jól lehetne aszociálni rá)
Amit elértem a szerveren azt mind önerőmből (és persze walker supportal) értem el. Sose vettem adenát, sőőőt.
Nevetséges is lenne ilyesmit feltételezni rólam. Aki ismer az tudja, hogy ennél azért sokkal komolyabb bizniszekben (és nem scammelésben) vagyok benne. Azszem erről kecske és még jónéhányan tudnának nyilatkozni.
Végezetül:
Mindig és mindenben meg kell fizetni a tanulópénzt. Én is voltam már bescammelve, nem is egyszer. (soul ore, red gem, baby spice...stb)
Az ilyesmit az ember inkább elhallgatja, és csendben veri a fejét a falba, hogy "hogy lehettem ennyire barom...." :)
Idővel persze megtanulod, mielőtt bármit veszel érdemes 2x-3x is megnézni, hogy kivel mit tradelsz, vagy ép kitől mit veszel.
hosszútávon hidd el megéri!
GL & HF