A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    azt ugyan nemtom, hogyan kerültem perpill ide, mivel nem szóltam hozzá a mostani mutatványhoz, viszont úgy tünik valami képzavar van nálad.

1: senkisem támogatta a scammereket, egyszerüen mulattunk azon, hogy valaki benyelte a brokit. kb pont ugyanúgy röhögtem, mikor 1-2 magyar 1 milláért kraftolgatta az SS-t SH-n :D

2: Myd-et meg a klánját kb. azért szapulják, mert azt gondolta, hogy feltalálta a spanyol viaszt. A lescamelése után meg jöttek és minden bizonyiték nélkül megvádoltak minket, hogy mi tettük. Persze azóta sem volt bocsánatkérés, csak irl fenyegetések röpködtek. (persze azóta is várom, hogy meglátogassák bármelyikünket :D)

3: esetünkben mindenki leszarná, ha valami alt karival scamelne, nem pedig main karival, aminek nemzetiszinü a klánlogója. valakinek még számit, hogy ne hozzon szégyent erre az országra.